CONTACTEER ONS!

paixdieu@brasseriecaulier.com

Tel : +32 (0)69 36 26 10

Fax : +32 (0)69 77 39 19

rue de Sondeville 134 BE-7600 Péruwelz

 

FAQ

Hoe word ik Paix Dieu Ambassadeur?
Paix Dieu Ambassadeurs zijn de enigste horecazaken die over de Paix Dieu in vaten en de grote ‘Prestige Glazen’ kunnen beschikken. U mag altijd solliciteren per mail op ambassadeurpaixdieu@brasseriecaulier.com met een beschrijving van uw horecazaken en de redenen waarom u ambassadeur wilt worden.
Ik ben Paix Dieu ambassadeur, maar ben nog niet gereferenceerd op uw website. Wat kan ik doen?
Stuur een ​​e-mail naar ambassadeurpaixdieu@brasseriecaulier.com met uw contactgegevens, een beeld van uw horecazaak in een hoge resolutie en, indien mogelijk, een link naar uw Facebook-pagina.
Hoe lang kan ik de Paix Dieu bewaren?
Wat is de beste temperatuur om Paix Dieu te degusteren? Paix Dieu kan gemakkelijk gedurende drie jaar bewaard worden. U kunt het best serveren tussen 6 ° en 8 °.
Waar kan ik een groot ‘Paix Dieu Prestige glas” kopen »?
De “Prestige Glas” wordt exclusief geproduceerd voor horecazaken die Ambassadeurs zijn. Ze zijn niet beschikbaar voor het groot publiek.
Kan ik de brouwerij bezoeken?
De Brouwerij team wilt altijd zijn passie aan bezoekers doorgeven. Aangezien de ploeg echter beperkt is, zijn bezoeken alleen mogelijk voor groepen van minstens 25 personen. Maak een afspraak per e-mail op visites@brasseriecaulier.com